top of page
  • Karel Kapr

Světové celebrity hrají padel.

Aktualizováno: 6. 9. 2023

Padel je fenomén, který roste po celém světě obrovským tempem. Země jako Nizozemsko, Švédsko, Belgie či Spojené arabské emiráty zažívají neskutečný padelový boom. Padel je zkrátka velice populární všude. Atraktivita a aktuální sportovní trend přilákal také mnoho známých celebrit. Na sociálních sítích sdílí své příspěvky z pravidelných padelových tréninků téměř každý. Není tak divu, že ani celebrity z prostředí sportu či umění nezůstávají pozadu.


Posty s novými kopačkami střídají příspěvky nejlepších raket například na profilu Davida Beckhama, Cristiano Ronalda, Sergio Ramose, Neymara, Zlatana Ibrahimovice nebo rovnou celého teamu fotbalového Liverpoolu. Serena Williams a Rafael Nadal společně představili padel již před několika lety v rámci Spanish Open. Nyní vysvětlují, že v padelu necítí žádný tlak a při hře si odpočinou od všech starostí běžného dne. Britský podcaster a influencer Jay Shetty nedá na padel dopustit a stejně to má i francouzský prezident Emanuel Macron nebo jezdci Formule 1 z týmů Ferrari Charles Leclerc či Carlos Saint Junior. Belgicko-britský pilot McLarenu Lando Norris i jezdec německého HAAS Nicolas Hülkenberg potvrzují, že padel pomáhá k tréninku soustředěnosti i relaxaci během náročných závodních víkendů.


Padel je samozřejmě sportem, který milují i holky a propagují ho nejen slavné herečky, zpěvačky, ale i modelky. Emma Watson známá jako Hermiona Grangerová chodí na padel pravidelně, a dokonce za nim jezdí na Ibizu, kde má svůj oblíbený kurt. Influencerky Viki Varga, Melissa Satta nebo Miriam Leone říkají, že čím je na kurtech více žen, tím je více krásy a růžových topů.


Kdy jdeš hrát ty?










155 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Padel léto

bottom of page